nieuw orakeldeck

Natuurlijk hebben we het nog een paar keer geprobeerd. Onze mooie boxset laten uitgeven door een andere uitgever. Maar helaas, het was niet de bedoeling, want we haalden constant bakzeil. En als we iets hebben geleerd… De energie wijst ons de weg en blijkbaar is dit niet meer de juiste.
Na 2500 sets te hebben verkocht valt het doek voor de set met kaarten en muziek CD zoals we die nu kennen. Het DNA start collectief – Daniel, Wilka en ik zelf, hebben ons neergelegd bij het feit dat die specifieke samenstelling niet meer terug komt en dat is best even slikken! Want wat was en wat is het een prachtig mooie boxset! Leuk om te zien dat er nu een enorme run komt naar tweedehands exemplaren. Dat is dan ook wel weer gaaf natuurlijk. Bovendien hebben we besloten veel informatie uit het boek alsnog te publiceren online. De waarde ervan blijft alvast. Het is een uiting van de energie en die komt nou eenmaal in meerdere gedaantes en uitingen langs. Daarover later meer.

Lieve Wilka, Daniel, ontzettend bedankt voor jullie bijdrages! Wilka, zo fijn om dit te kunnen doen en schrijven samen. En je hologrammen zijn en blijven prachtig. Veel liefs en we zien elkaar snel weer. Wie weet wat er nog meer voor moois ontstaat t.z.t. Gelukkig is dit nog steeds een uiting die verkrijgbaar is via jou als kunstwerk! Daniel, bedankt voor de foto’s en het aanwijzen van de plek waar het allemaal gebeurde. Zo fijn en gaaf hoe dat gegaan is. Zal de kaartenset altijd blijven gebruiken tijdens readings, open dagen en snuffel workshops. Veel liefs voor jullie allebei!

Dichte deur, open deur. Want door deze stap en beslissing kwam er meteen ruimte voor iets nieuws. Hanneke is op dit moment bezig met een nieuwe orakel set die zich letterlijk in minder dan 3 weken kenbaar heeft gemaakt. Daarom is het al zo goed als af. Nu het bijbehorende boekje nog completeren. Er kwamen nieuwe channelingen door die er voor zorgde dat niet alleen een volgende multidimensionale werkelijkheid van de frequentie zich heeft kunnen aandienen als 5D creatie, maar ook de vierde dimensie wordt gekend in deze nieuwe DNA-frequenties kaartenset.

Daarom zal het volgende orakeldeck 39 kaarten tellen in plaats van 26. De foto’s worden hoogstwaarschijnlijk (je weet nooit ik krijg zoveel verrassingen op dit moment) wel opnieuw gebruikt. Dit omdat het de plek weergeeft waar Hanneke de channelingen en remedies heeft doorgekregen. Daarom blijven deze afbeeldingen de driedimensionale weergave en essentie van het kaartdeck, althans, vooralsnog dus. We gaan het zien.

De bijbehorende foto bij dit bericht geeft alvast een sneak preview van de nieuwe multidimensionale werkelijkheid van het Alomvattende. Ik hoop dat jullie deze weergave van het Al dat mooi vinden. Bij mij kwam de energie echt ‘binnen’.

Op de homepage van de site kun je de afbeelding in volle glorie tot je nemen. Wordt vervolgd!

Plaats een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

nl_NLDutch