maandlegging november 2020

Iedere maand trek ik drie kaarten. Ik stem me af op ons mensen, als collectief.

Hieronder lees je de betekenis en leg ik verder uit wat het verschil is tussen het verschijnen van een foto of een hologram in een legging. Ik hoop dat je er door wordt geinspireerd, op wat voor manier dan ook.

Kaart 1 representeert het collectief in het algemeen. Wat wil de energie ons vertellen op dit moment en wat is er gaande.
Kaart 2 staat is een ondersteunende kaart. Waar kun je zelf op letten en met welke energie kun je bezig gaan wanneer je voelt dat je een steuntje in de rug nodig hebt. Welke frequentie stelt zich hiervoor ter beschikking.
Kaart 3 openbaart de nieuwe flow, datgene dat zich als logisch gevolg aandient. Dit manifesteren we met z’n allen, dus ook jij als individu neemt hier deel aan, en geeft een blik op wat komen gaat. Hoe kun je hier mee omgaan of hoe kun je dit integreren.

Kaart 1: staat voor het collectief, wij met z’n allen; wat is er gaande?
HET COLLECTIEF (foto)

De maand november wordt wederom gekenmerkt door ‘ons mensen als collectief ‘ blijkt uit deze kaart. Dit keer valt de foto op de eerste plek ipv de tweede, wat vorige maand het geval was. In deze setting wil de foto zoveel zeggen als: we moeten het toch echt met z’n allen doen. Doorgaan met het samenwerken, doorgaan als geheel. Samen krijgen we het onder de knie. Alleen met z’n allen komen we tot verbeteringen, komen we eruit. Kijk eens naar elkaar, kijk eens naar jezelf. Wat doe je? Waar ben je mee bezig? Eigenbelang? Of hou je ook rekening met anderen?

Kaart 2: representeert het steuntje in de rug. Wat helpt je om de energie van kaart 1 te kunnen integreren
AUTHENTICITEIT (foto)

Wie ben jij in het collectief? Ben je iemand die mee zwermt of zwemt met de meute, of laat je je stem horen? Alleen vanuit jezelf kun je het verschil maken. Hoe ga jij dat aanpakken? Vergeet in dit proces niet om jezelf te beschermen voor ongewenste energie van buitenaf. Of mensen die je willen af houden van jouw idee, omdat dit niet passend is bij wat een ander vindt. Zolang je acties met de juiste intentie en zuiverheid worden neergezet, kun je niet mis en kan ook niemand meer om je heen. Authenticiteit helpt je om te stralen vanuit je kern, je wezen. Laat je zien wie je bent en wat je hebt bij te dragen. Dan verlies je niks en is er veel te winnen.

Kaart 3: staat voor de nieuwe flow. Hetgeen we manifesteren met z’n allen. Dat wat ter beschikking staat als je kaart 1 en 2 weet te integreren en omarmen. Dan wordt kaart 3 een logisch gevolg.
ZIJN (foto)

Het enige dat toendertijd (in 2012) door kwam als boodschap bij deze frequentie is de volgende : ‘wees wie bent en je zult zijn’. De moeilijkste ‘ opdracht ‘ die er is. Tegelijkertijd : treffender kan het niet als je kijkt naar foto 1 en 2. Dit is daar een logisch gevolg van. Waar laat jij je licht over schijnen? Ben je gevangen in structuren die niet meer passend zijn en durf je daarom nog niet op te staan. Wat zou er gebeuren als je wel jezelf durft te laten zien? Is dat echt zo erg? Verras jezelf en de wereld om je heen met jouw licht, jouw wezen. Dan kunnen de mooiste dingen ontstaan!

Leggingen met DNA-frequenties laten je zien en voelen waar het verschil zit. Met welke energie je kunt gaan werken om een andere state of mind of een vernieuwde staat van zijn kunt bereiken. Wanneer je hier boven iets leest dat resoneert met jouw wezen, maar je komt er niet uit, dan kun je juist met die frequentie aan de slag gaan. Die ondersteunt wanneer je net dat extra zetje nodig hebt, of biedt een andere invalshoek. Ga er mee mediteren, laad je kristallen of water er mee op. Ga er mee slapen. De mogelijkheden zijn eindeloos.

Het verschil tussen een foto of hologram kun je als volgt interpreteren:
De foto laat de werkelijkheid zien zoals we hem allemaal kennen. Een driedimensionale voorstelling van een plek, figuur, persoon, voorwerp. Binnen een DNA-frequenties legging geeft een foto aan dat we aan de start staan van onze begripvorming ten aanzien van de vraag die we op dat moment stellen. Met die intentie trek je een kaart. Stel je een andere vraag of heb je een andere intentie, over een onderwerp waar je bijvoorbeeld al meer bekend mee bent, of dat je meer hebt geintegreerd in je leven of je zijn, dan is de kans groter dat je een hologram trekt. Een hologram representeert de multidimensionale werkelijkheid van de vraag, gevoel of intentie en laat zien dat je in staat bent door de problematiek of sluier heen te kijken. Je begrijpt waarom iets is zoals het is en waarom het op je pad komt. Als je nog niet zover bent, maar al een stuk op weg en er verschijnt een hologram, dan helpt een deze bij het integratieproces en bij het ‘ verder weg kijken ‘. Voorbeeld : Soms verschijnt daar ineens op die plek waar je het niet van verwacht toch een foto. Dat kan laten zien dat je nog net niet helemaal voorbij de werkelijkheid kan kijken in dat moment, in die intentie, in die vraagstelling. Een legging laat daardoor altijd voelen en zien wat er nog meer mogelijk is. Op welke levels jouw vraag zich afspeelt. Gelaagdheid is het woord dat opkomt. Ook al denk je iets nog zo goed te kennen, er is altijd een diepere laag die gezien, gevoeld en gehoord kan worden, zodra je daaraan toe bent.

Wil je een persoonlijke legging met DNA-frequenties?
Online of face 2 face?
Neem contact op met Hanneke via info@dnafrequenties.com of bel/whatsapp naar 023-2048002.

Half uur: EURO 35
Uur: EURO 50

Plaats een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

nl_NLDutch