maandlegging mei 2021

Kaart 1: staat voor het collectief, wij met z’n allen; wat is er gaande?
BEZINNING (hologam)

Blijkbaar kunnen we zeggen met z’n allen dat we het bezinnen wel een beetje hebben gehad. Hier ligt geen foto, maar hier ligt het hologram. We kunnen door de sluier heen kijken en weten precies welke kant we op willen. Klaar met de rust, klaar met het donker en terug naar het licht. Nou hoef je de TV maar aan te zetten en dat wordt bevestigd. We zijn het zat. Niet spannend dus, zo lijkt de opening van deze legging. Niets is minder waar. Want als je Bezinning echt heb kunnen integreren dan kom je niet aan de oppervlakte zonder respect. Voor jezelf, voor elkaar en voor het Collectief in het algemeen. Je weet dan gewoon wat je te bieden hebt, wat je waard bent en hoe je die hervonden verbetering van jezelf gaat neerzetten en tentoonspreiden. Zonder schade aan te richten op wat voor manier dan ook. Als we hier niet aan toe waren, dan lag deze kaart er niet. Zo simpel is het. Dus daar mogen we trots op zijn! Bedenk wel : soms betekent deze kaart ook dat je nog niet toe bent aan het naar buiten treden, maar wat langer de tijd nodig hebt om te integreren. Je staat op de trap maar een treetje terug is ook wel lekker. Neem die tijd. Durf voor jezelf te gaan staan en dit op te eisen. En zie wat er wacht wanneer je naar buiten komt. Moeder Aarde. Om jou weer te dragen. Dus schijn je licht en doe het verantwoord als het zover is. Je hebt heel wat te bieden en maak er gebruik van. In de goeie zin van het woord.

Kaart 2: representeert het steuntje in de rug. Wat helpt je om de energie van kaart 1 te kunnen integreren.
DYNAMIEK VAN MOEDER AARDE (hologram)

Kijk eens even: Moeder Aarde. Daar is ze weer. Derde kaart in de legging van vorige maand. De tweede binnen deze legging. Leuk, want ik werk altijd kaart voor kaart uit en trek meestal niet alle kaarten tegelijk. Dit om mijn intutie te testen, fris te houden en niet meteen bevooroordeeld te zijn bij het zien van de volgende kaart waardoor je de neiging kunt hebben een ‘ bepaalde kant op te werken’. Maakt het authentieker en eerlijker vind ik zelf. Dus dat ik haar al noem bij de uitwerking van kaart 1, dat dit is wat er op je wacht bij het naar buiten treden, dan is deze tweede kaart een mooie bevestiging. Wat ik duidelijk doorkrijg bij de uitwerking van deze frequentie op deze specifieke plek binnen de legging, is dat het kristal clear mag zijn geworden dit afgelopen jaar dat Moeder Aarde zoveel meer dynamiek kan laten zien als we goed voor haar zorgen. Jeetje, wat gebeurden er toch wonderen toen we met z’n alles binnen bleven. Bergen werden zichtbaar achter de smog, de dolfijnen zwommen door wateren waar ze normaal niet kwamen vanwege afnemende vervuiling en mensen moesten noodgedwongen meer naar buiten om de nodige lichaamsbeweging te krijgen. Respect en ontzag voor de natuur ontstond weer, het opnieuw opmerken van de pracht en praal die deze planeet rijk is, is weer tot ons doorgedrongen. Dat maakt dat kaart en 1 en 2 inderdaad onlosmakelijk met elkaar verbonden zijn. Respect voor jezelf, de mensen om je heen en voor de natuur. Logisch toch?

Kaart 3: staat voor de nieuwe flow. Hetgeen we manifesteren met z’n allen. Dat wat ter beschikking staat als je kaart 1 en 2 weet te integreren en omarmen. Dan wordt kaart 3 een logisch gevolg.
ZIJN (foto)

Heerlijk; Zijn verschijnt in de legging. Op plek 3 de foto. Stel dat het je lukt om met respect om te gaan met alles dat leeft, dan hoef je toch even niks meer daarna? Gewoon genieten, dat wel. Niet vergeten hoor, dat genieten. Dik verdiend ook, volgens mij.

+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

ACHTERGROND

Iedere maand trek ik drie kaarten. Ik stem me af op ons mensen, als collectief.

Hierboven lees je de betekenis van de drie kaarten van deze maand en hieronder leg ik uit wat het verschil is tussen het verschijnen van een foto of een hologram in een legging. Ik hoop dat je er door wordt geinspireerd, op wat voor manier dan ook.

Kaart 1 representeert het collectief in het algemeen. Wat wil de energie ons vertellen op dit moment en wat is er gaande.
Kaart 2 staat is een ondersteunende kaart. Waar kun je zelf op letten en met welke energie kun je bezig gaan wanneer je voelt dat je een steuntje in de rug nodig hebt. Welke frequentie stelt zich hiervoor ter beschikking.
Kaart 3 openbaart de nieuwe flow, datgene dat zich als logisch gevolg aandient. Dit manifesteren we met z’n allen, dus ook jij als individu neemt hier deel aan, en geeft een blik op wat komen gaat. Hoe kun je hier mee omgaan of hoe kun je dit integreren.

Het verschil tussen een foto of hologram kun je als volgt interpreteren:
De foto laat de werkelijkheid zien zoals we hem allemaal kennen. Een driedimensionale voorstelling van een plek, figuur, persoon, voorwerp. Binnen een DNA-frequenties legging geeft een foto aan dat we aan de start staan van onze begripvorming ten aanzien van de vraag die we op dat moment stellen. Met die intentie trek je een kaart.

Stel je een andere vraag of heb je een andere intentie, over een onderwerp waar je bijvoorbeeld al meer bekend mee bent, of dat je meer hebt geintegreerd in je leven of je zijn, dan is de kans groter dat je een hologram trekt. Een hologram representeert de multidimensionale werkelijkheid van de vraag, gevoel of intentie en laat zien dat je in staat bent door de problematiek of sluier heen te kijken. Je begrijpt waarom iets is zoals het is en waarom het op je pad komt. Als je nog niet zover bent, maar al een stuk op weg en er verschijnt een hologram, dan helpt een deze bij het integratieproces en bij het ‘ verder weg kijken ‘.

Voorbeeld : Soms verschijnt daar ineens op die plek waar je het niet van verwacht toch een foto. Dat kan laten zien dat je nog net niet helemaal voorbij de werkelijkheid kan kijken in dat moment, in die intentie, in die vraagstelling. Een legging laat daardoor altijd voelen en zien wat er nog meer mogelijk is. Op welke levels jouw vraag zich afspeelt. Gelaagdheid is het woord dat opkomt. Ook al denk je iets nog zo goed te kennen, er is altijd een diepere laag die gezien, gevoeld en gehoord kan worden, zodra je daaraan toe bent.

Leggingen met DNA-frequenties laten je zien en voelen waar het verschil zit. Met welke energie je kunt gaan werken om een andere state of mind of een vernieuwde staat van zijn kunt bereiken. Wanneer je in deze legging iets leest dat resoneert met jouw wezen, maar je komt er niet uit, dan kun je juist met die frequentie aan de slag gaan. De energie ondersteunt wanneer je net dat extra zetje nodig hebt, of biedt een andere invalshoekGa er mee mediteren, laad je kristallen of water er mee op. Ga er mee slapen. De mogelijkheden zijn eindeloos.

Wil je een persoonlijke legging met DNA-frequenties?
Online of face 2 face?
Neem contact op met Hanneke via info@dnafrequenties.com of bel/whatsapp naar 023-2048002.

Half uur: EURO 35
Uur: EURO 65

Plaats een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

nl_NLDutch