maandlegging januari 2021

Iedere maand trek ik drie kaarten. Ik stem me af op ons mensen, als collectief.

Hieronder lees je de betekenis en leg ik verder uit wat het verschil is tussen het verschijnen van een foto of een hologram in een legging. Ik hoop dat je er door wordt geinspireerd, op wat voor manier dan ook.

Kaart 1 representeert het collectief in het algemeen. Wat wil de energie ons vertellen op dit moment en wat is er gaande.
Kaart 2 staat is een ondersteunende kaart. Waar kun je zelf op letten en met welke energie kun je bezig gaan wanneer je voelt dat je een steuntje in de rug nodig hebt. Welke frequentie stelt zich hiervoor ter beschikking.
Kaart 3 openbaart de nieuwe flow, datgene dat zich als logisch gevolg aandient. Dit manifesteren we met z’n allen, dus ook jij als individu neemt hier deel aan, en geeft een blik op wat komen gaat. Hoe kun je hier mee omgaan of hoe kun je dit integreren.

Kaart 1: staat voor het collectief, wij met z’n allen; wat is er gaande?
INZICHT (foto)

Januari start met Inzicht (de laatste kaart van de december maandlegging). Een nieuw jaar met nieuwe ronden en frisse kansen. Een zin die je overal hoort in deze periode. Hoe is dat voor jou? Heb je al nagedacht welke kant je op wil? Goede voornemens gemaakt? Inzicht laat zien dat je geen verkeerde keuze kunt maken. Links, rechts, de poort door. Het zijn allemaal opties. Alle wegen die je kiest zijn prima. Probeer je te realiseren dat je altijd terug kunt naar wat er was, maar dan met de wijsheid je hebt opgedaan op het pad dat je hebt geprobeerd te lopen. Ik hoor vaak: ” Ja maar.. als ik dit… , ja maar als ik dat… , dan kan ik niet meer.. dan weet ik niet meer… “. Echt waar: deze excuses die we ons zelf opleggen zijn slechts saboteurs en verdwijnen als sneeuw voor de zon zodra je kiest en op weg gaat, wetend dat je wijzer weer kunt terug keren. Geniet van het uitzicht en de reis. Voel de opluchting en de trots. En weet : het bijbehorende inzicht dat je nodig hebt om je doel te bereiken komt voorbij zodra je eraan toe bent. Je kan het!

Kaart 2: representeert het steuntje in de rug. Wat helpt je om de energie van kaart 1 te kunnen integreren
BEZINNING (hologram)

Soms weet je wel wat je wil, maar kun je er nog geen handen of voeten aan geven. Misschien voel je de verandering al, maar kun je de juiste woorden niet vinden. Wanneer je even niet weet welke kant je op wil bij kaart 1 (Inzicht) maar je bent al verder in het proces (de keuze is wel gemaakt, maar wat nu), dan wordt het tijd voor Bezinning. Tijd om af te dalen naar je binnenste, je wezen, de kern. Als je wel weet wat je wil, maar de vorm is nog niet helder, dan is het ook fijn om met Bezinning en Inzicht tegelijk aan de slag te gaan, dmv meditatie bijvoorbeeld. Kijk eens wat er dan omhoog komt. In het boek staan allerlei oefeningen om dit te bewerkstelligen. Omdat het hologram hier ligt in plaats van de foto, is het afdalen in ons zelf op dit moment wat minder spannend dan het zou kunnen zijn wanneer het gevoel van pauze nemen je overvalt. Wanneer het pauze nemen ‘ moeten ‘ wordt omdat je niet goed in je vel zit. Probeer in dat geval rustig de tijd te nemen voor je herstel en ga niet als een razende door het proces. Dit laat zich namelijk niet afdwingen. Het zou natuurlijk ook nog kunnen (al dan niet noodgedwongen vanwege de lockdown), dat je al de tijd gehad om eens goed te voelen wat je wil. Wat de volgende stappen zijn voor jou, worden alvast helder met deze frequentie.

Kaart 3: staat voor de nieuwe flow. Hetgeen we manifesteren met z’n allen. Dat wat ter beschikking staat als je kaart 1 en 2 weet te integreren en omarmen. Dan wordt kaart 3 een logisch gevolg.
OVERGAVE (hologram)

Wat een fijne stroom om je op mee te laten gaan. Overgave. Het lijkt zo makkelijk, maar het kan oh zo moeilijk zijn. Met de stroom meezwemmen is een stuk handiger, maar meestal zwemmen we er tegenin. Alsof we geleerd hebben dat je pas iets verdiend wanneer je er keihard voor moet werken. Het wordt werken heeft hierdoor vele ladingen, al niet vanuit onze opvoeding. Hoe is dat voor jou? Kun je alleen met keihard werken iets bereiken of heb je al door dat wanneer je van binnenuit gaat creëren je nooit fout kan en dat alles als vanzelf op je pad verschijnt? Zonder moeite of hard werken. Overvloed heet het en laat dat nou precies passen bij Overgave. Alleen het eerste komt pas wanneer je het laatste in de praktijk kunt brengen. Geef je over, laat het zwarte gat achter je, stap in het licht en kijk wat er gebeurt. Je zou jezelf nog eens kunnen verrassen. Cadeaus komen plotseling naar je toe, mensen die je helpen uit het niets. Toeval? Nee, jouw creatie. Dit heb jij besteld. En zo kun je verder. Geniet van deze nieuwe start en probeer zoveel mogelijk keuzes te maken die bij jou passen. dan zijn ze automatisch ook goed voor je omgeving. Een liefdevol en gezond 2021 gewenst.

Leggingen met DNA-frequenties laten je zien en voelen waar het verschil zit. Met welke energie je kunt gaan werken om een andere state of mind of een vernieuwde staat van zijn kunt bereiken. Wanneer je hier boven iets leest dat resoneert met jouw wezen, maar je komt er niet uit, dan kun je juist met die frequentie aan de slag gaan. Die ondersteunt wanneer je net dat extra zetje nodig hebt, of biedt een andere invalshoek. Ga er mee mediteren, laad je kristallen of water er mee op. Ga er mee slapen. De mogelijkheden zijn eindeloos.

Het verschil tussen een foto of hologram kun je als volgt interpreteren:
De foto laat de werkelijkheid zien zoals we hem allemaal kennen. Een driedimensionale voorstelling van een plek, figuur, persoon, voorwerp. Binnen een DNA-frequenties legging geeft een foto aan dat we aan de start staan van onze begripvorming ten aanzien van de vraag die we op dat moment stellen. Met die intentie trek je een kaart. Stel je een andere vraag of heb je een andere intentie, over een onderwerp waar je bijvoorbeeld al meer bekend mee bent, of dat je meer hebt geintegreerd in je leven of je zijn, dan is de kans groter dat je een hologram trekt. Een hologram representeert de multidimensionale werkelijkheid van de vraag, gevoel of intentie en laat zien dat je in staat bent door de problematiek of sluier heen te kijken. Je begrijpt waarom iets is zoals het is en waarom het op je pad komt. Als je nog niet zover bent, maar al een stuk op weg en er verschijnt een hologram, dan helpt een deze bij het integratieproces en bij het ‘ verder weg kijken ‘. Voorbeeld : Soms verschijnt daar ineens op die plek waar je het niet van verwacht toch een foto. Dat kan laten zien dat je nog net niet helemaal voorbij de werkelijkheid kan kijken in dat moment, in die intentie, in die vraagstelling. Een legging laat daardoor altijd voelen en zien wat er nog meer mogelijk is. Op welke levels jouw vraag zich afspeelt. Gelaagdheid is het woord dat opkomt. Ook al denk je iets nog zo goed te kennen, er is altijd een diepere laag die gezien, gevoeld en gehoord kan worden, zodra je daaraan toe bent.

Wil je een persoonlijke legging met DNA-frequenties?
Online of face 2 face?
Neem contact op met Hanneke via info@dnafrequenties.com of bel/whatsapp naar 023-2048002.

Half uur: EURO 35
Uur: EURO 65

Plaats een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

nl_NLDutch