maandlegging februari 2021

Leggingen met DNA-frequenties laten je zien en voelen waar het verschil zit. Met welke energie je kunt gaan werken om een andere state of mind of een vernieuwde staat van zijn kunt bereiken. Wanneer je in deze legging iets leest dat resoneert met jouw wezen, maar je komt er niet uit, dan kun je juist met die frequentie aan de slag gaan. De energie ondersteunt wanneer je net dat extra zetje nodig hebt, of biedt een andere invalshoek. Ga er mee mediteren, laad je kristallen of water er mee op. Ga er mee slapen. De mogelijkheden zijn eindeloos.

Iedere maand trek ik drie kaarten. Ik stem me af op ons mensen, als collectief.

Hieronder lees je de betekenis en leg ik verder uit wat het verschil is tussen het verschijnen van een foto of een hologram in een legging. Ik hoop dat je er door wordt geinspireerd, op wat voor manier dan ook.

Kaart 1 representeert het collectief in het algemeen. Wat wil de energie ons vertellen op dit moment en wat is er gaande.
Kaart 2 staat is een ondersteunende kaart. Waar kun je zelf op letten en met welke energie kun je bezig gaan wanneer je voelt dat je een steuntje in de rug nodig hebt. Welke frequentie stelt zich hiervoor ter beschikking.
Kaart 3 openbaart de nieuwe flow, datgene dat zich als logisch gevolg aandient. Dit manifesteren we met z’n allen, dus ook jij als individu neemt hier deel aan, en geeft een blik op wat komen gaat. Hoe kun je hier mee omgaan of hoe kun je dit integreren.

Kaart 1: staat voor het collectief, wij met z’n allen; wat is er gaande?
VROUWELIJKE ENERGIE (foto)

Wat een bijzonder mooie start van februari! Vrouwelijke energie laat ons zien en voelen dat we zachter zijn geworden en meer openstaan voor nieuwe mogelijkheden. Ook helpt deze energie je verder om te ontdekken waar je passie en talenten liggen. En hoe je deze kunt herkennen. In deze tijd is het natuurlijk al lang niet meer vreemd dat we worden getriggerd om verder te kijken. Al dan niet noodgedwongen. Met de steun van deze frequentie gebeurt dit op een rustige en natuurlijke manier en zul je merken dat het makkelijker zal zijn om naar je intuitie te luisteren en je hart te volgen. Als dit voor jou nog niet herkenbaar is dan zou het kunnen dat je op dit moment nog te veel betrokken bent in de steun richting anderen. Een prachtige zaak maar niet wanneer we de situatie op ons zelf betrekken of wanneer de balans zoek is en je niet meer goed voor jezelf zorgt. Wat slokt jou op in het dagelijkse leven waardoor je niet aan jezelf toekomt? Vrouwelijke energie helpt je om dat in kaart te brengen en de stappen te zetten die nodig zijn om jezelf beter in evenwicht te houden.

Kaart 2: representeert het steuntje in de rug. Wat helpt je om de energie van kaart 1 te kunnen integreren.
GEBOORTE (hologram)

Vrouwelijke energie en Geboorte hebben veel met elkaar gemeen. Op het moment dat je je passie vindt en je bereid bent om de stap te wagen en je talenten te leven, dan vindt er een geboorte plaats. Je maakt plaats voor het nieuwe. Voelt dit al prettig voor je? Of is het nog spannend? Heb je het gevoel dat je door het aangaan van deze nieuwe manier van leven mensen kwetst of teleurstelt? Met andere woorden: wat voor gevoel geeft deze verandering jou? En ben je iemand die goed met verandering kan omgaan of brengt het spanning met zich mee. Soms brengt het leven je nou eenmaal naar een andere richting maar is er angst om er aan toe te geven. De energie van Geboorte helpt je om inzicht te krijgen in de creaties die gaan komen en in de creaties die zijn geweest. Je oogst wat je hebt gezaaid. Vaak gaat het in 1 keer goed. Soms is het niet altijd even leuk, maar is verandering nodig om verder te komen. Het hologram wijst op het zetten van puntjes op de i. Wellicht mag je nog wat meer verfijnen, objectief kijken naar je methodes. Zijn er nog losse eindjes die aan elkaar geknoopt moeten worden? Nog een tip die hoort bij deze frequentie: dender niet zo door en ga rustig met de stroom mee in plaats van er tegenin te zwemmen. De plaats van bestemming bereik je toch wel, het is aan jou hoe daar komt. Met horten en stoten of zoveel mogelijk mee op de flow. Laat het gebeuren en verwonder jezelf.

Kaart 3: staat voor de nieuwe flow. Hetgeen we manifesteren met z’n allen. Dat wat ter beschikking staat als je kaart 1 en 2 weet te integreren en omarmen. Dan wordt kaart 3 een logisch gevolg.
DYNAMIEK VAN MOEDER AARDE (hologram)

Weer een vrouwelijk aspect binnen deze legging, dit keer de oer energie, de moeder van alle moeders; Aarde. Bij Dynamiek van Moeder Aarde gaat het om respect voor het Al, in harmonie zijn met alles dat is en leeft. Deze frequentie laat zien dat er nieuwe mogelijkheden en leven zit in ogenschijnlijk onmogelijke richtingen. Denk groots en blijf in contact. Houd beide benen op de grond. Vanuit de aarde ontvang je de kracht en energie die je nodig hebt. Dit zal je helpen om richting te bepalen. Ga naar buiten, zoek de natuur op en pak je momenten. Met een fris hoofd en een nieuwe blik wordt jouw pad vanzelf zichtbaar. Ook lijkt de richting die zich openbaart nog zo onwaarschijnlijk, geloof het toch maar. Deze energie laat je voelen dat het ook voor jou is weg gelegd. Zorg goed voor jezelf.

Met drie vrouwelijk elementen in deze februari maandlegging is vernieuwing en verfrissing nabij. Hoe dan ook. Geniet ervan en wees niet bang voor de volgende stap. Deze legging geldt namelijk voor iedereen, dus verandering hangt ook bij die ander in de lucht. Begrip is daarom logischer en dichterbij dan je denkt. Veel plezier!

Het verschil tussen een foto of hologram kun je als volgt interpreteren:
De foto laat de werkelijkheid zien zoals we hem allemaal kennen. Een driedimensionale voorstelling van een plek, figuur, persoon, voorwerp. Binnen een DNA-frequenties legging geeft een foto aan dat we aan de start staan van onze begripvorming ten aanzien van de vraag die we op dat moment stellen. Met die intentie trek je een kaart. Stel je een andere vraag of heb je een andere intentie, over een onderwerp waar je bijvoorbeeld al meer bekend mee bent, of dat je meer hebt geintegreerd in je leven of je zijn, dan is de kans groter dat je een hologram trekt. Een hologram representeert de multidimensionale werkelijkheid van de vraag, gevoel of intentie en laat zien dat je in staat bent door de problematiek of sluier heen te kijken. Je begrijpt waarom iets is zoals het is en waarom het op je pad komt. Als je nog niet zover bent, maar al een stuk op weg en er verschijnt een hologram, dan helpt een deze bij het integratieproces en bij het ‘ verder weg kijken ‘. Voorbeeld : Soms verschijnt daar ineens op die plek waar je het niet van verwacht toch een foto. Dat kan laten zien dat je nog net niet helemaal voorbij de werkelijkheid kan kijken in dat moment, in die intentie, in die vraagstelling. Een legging laat daardoor altijd voelen en zien wat er nog meer mogelijk is. Op welke levels jouw vraag zich afspeelt. Gelaagdheid is het woord dat opkomt. Ook al denk je iets nog zo goed te kennen, er is altijd een diepere laag die gezien, gevoeld en gehoord kan worden, zodra je daaraan toe bent.

Wil je een persoonlijke legging met DNA-frequenties?
Online of face 2 face?
Neem contact op met Hanneke via info@dnafrequenties.com of bel/whatsapp naar 023-2048002.

Half uur: EURO 35
Uur: EURO 65

Plaats een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

nl_NLDutch