maandlegging december 2020

Iedere maand trek ik drie kaarten. Ik stem me af op ons mensen, als collectief.

Hieronder lees je de betekenis en leg ik verder uit wat het verschil is tussen het verschijnen van een foto of een hologram in een legging. Ik hoop dat je er door wordt geinspireerd, op wat voor manier dan ook.

Kaart 1 representeert het collectief in het algemeen. Wat wil de energie ons vertellen op dit moment en wat is er gaande.
Kaart 2 staat is een ondersteunende kaart. Waar kun je zelf op letten en met welke energie kun je bezig gaan wanneer je voelt dat je een steuntje in de rug nodig hebt. Welke frequentie stelt zich hiervoor ter beschikking.
Kaart 3 openbaart de nieuwe flow, datgene dat zich als logisch gevolg aandient. Dit manifesteren we met z’n allen, dus ook jij als individu neemt hier deel aan, en geeft een blik op wat komen gaat. Hoe kun je hier mee omgaan of hoe kun je dit integreren.

Kaart 1: staat voor het collectief, wij met z’n allen; wat is er gaande?
HET COLLECTIEF (foto)

De maand december wordt voor de derde keer op rij gekenmerkt door ‘ons mensen als collectief ‘. Net als vorige maand valt deze keer de foto op de eerste plek. In deze setting wil de foto zoveel zeggen als: we moeten het toch echt met z’n allen doen. Doorgaan met het samenwerken, doorgaan als geheel. En daarbij goed kijken naar jezelf. Wat doe je, wat is jouw bijdrage? Waar ben je mee bezig? Eigenbelang? Of hou je ook rekening met anderen? Hoe ga jij ervoor zorgen dat de medemens ook een fijne kerst heeft? Maar wellicht hang je ergens anders uit. Kijkend naar kaart 2 zou het zomaar kunnen dat je precies weet waar je naar toe gaat. Heb je jouw lichtje gevonden in de massa. Welk pad geeft er licht? Heb je die al gespot? Of komt het niet uit. Toch nog maar eens kijken of het lukt. Jij als uniek wezen hebt veel in te brengen, wanneer je gelooft…

Kaart 2: representeert het steuntje in de rug. Wat helpt je om de energie van kaart 1 te kunnen integreren
AUTHENTICITEIT (hologram)

Vorige maand lag op deze plek de foto Authenticiteit. Nu ligt daar het hologram. De vraag blijft staan : Wie ben jij in het collectief? Ben je iemand die mee zwermt of zwemt met de meute, of laat je je stem horen? Alleen vanuit jezelf kun je het verschil maken. Hoe ga jij dat aanpakken? Het mooie is nu dat we al iets beter zijn geworden in het voelen en verankeren van deze vragen. Het hologram geeft aan dat we de realiteit achter de werkelijkheid al kunnen waarnemen. We zijn met z’n allen al een heel stuk verder dan 4 weken geleden. We worden eindelijk wakker. Hou dat vast. Waarschijnlijk ben je al zover dat je een glimps van jezelf hebt opgevangen. Van de plek waar je eigenlijk wilt zijn. De plaats waar je naar toe gaat. Is het niet in realiteit, dan vast in je dromen. Vergeet in dit proces nog steeds niet om jezelf te beschermen voor ongewenste energie van buitenaf, ook tijdens dromen en reizen heb je soms extra bescherming nodig . Of voor mensen die je willen af houden van jouw idee, omdat dit niet passend is bij wat een ander vindt. Zolang je acties met de juiste intentie en zuiverheid worden neergezet, kun je niet mis en kan ook niemand meer om je heen. Authenticiteit helpt je om te stralen vanuit je kern, je wezen. Laat je zien wie je bent en wat je hebt bij te dragen. Waar ga jij heen?

Kaart 3: staat voor de nieuwe flow. Hetgeen we manifesteren met z’n allen. Dat wat ter beschikking staat als je kaart 1 en 2 weet te integreren en omarmen. Dan wordt kaart 3 een logisch gevolg.
INZICHT (foto)

De nieuwe flow geeft letterlijk de nieuwe richting aan dit keer. Op de foto van Inzicht zie je een wegwijzer. Naar links, naar rechts, of recht de poort door. Geen fout antwoord. Alleen een andere uitkomst. Het is een kunst om je niet druk te maken over een gemaakte keuze. Niet meer denken aan WHAT IF. Wat als ik toch links was gegaan ipv van rechts. Of rechtdoor was gegaan ipv links. Keuzes zijn nooit permanent. Er is altijd iets te leren onderweg. Ook als je weer terugloopt naar de volgende afslag. Keuze vrijheid. Dat is waar inzicht over gaat. De inzichten volgen vanzelf. Het gevoel hebben dat je de vrijheid terug hebt om te doen wat je wil. Hoe mooi is dat. Het komt eraan. Als je niet oordeelt over de manier waarop en kunt onthouden dat er niet
‘ maar 1 weg’ is, dan zijn de mogelijkheden eindeloos. Meer vrijheid ervaren dan dat kan bijna niet.

Prettige feestdagen en een liefdevol 2021 gewenst.

Leggingen met DNA-frequenties laten je zien en voelen waar het verschil zit. Met welke energie je kunt gaan werken om een andere state of mind of een vernieuwde staat van zijn kunt bereiken. Wanneer je hier boven iets leest dat resoneert met jouw wezen, maar je komt er niet uit, dan kun je juist met die frequentie aan de slag gaan. Die ondersteunt wanneer je net dat extra zetje nodig hebt, of biedt een andere invalshoek. Ga er mee mediteren, laad je kristallen of water er mee op. Ga er mee slapen. De mogelijkheden zijn eindeloos.

Het verschil tussen een foto of hologram kun je als volgt interpreteren:
De foto laat de werkelijkheid zien zoals we hem allemaal kennen. Een driedimensionale voorstelling van een plek, figuur, persoon, voorwerp. Binnen een DNA-frequenties legging geeft een foto aan dat we aan de start staan van onze begripvorming ten aanzien van de vraag die we op dat moment stellen. Met die intentie trek je een kaart. Stel je een andere vraag of heb je een andere intentie, over een onderwerp waar je bijvoorbeeld al meer bekend mee bent, of dat je meer hebt geintegreerd in je leven of je zijn, dan is de kans groter dat je een hologram trekt. Een hologram representeert de multidimensionale werkelijkheid van de vraag, gevoel of intentie en laat zien dat je in staat bent door de problematiek of sluier heen te kijken. Je begrijpt waarom iets is zoals het is en waarom het op je pad komt. Als je nog niet zover bent, maar al een stuk op weg en er verschijnt een hologram, dan helpt een deze bij het integratieproces en bij het ‘ verder weg kijken ‘. Voorbeeld : Soms verschijnt daar ineens op die plek waar je het niet van verwacht toch een foto. Dat kan laten zien dat je nog net niet helemaal voorbij de werkelijkheid kan kijken in dat moment, in die intentie, in die vraagstelling. Een legging laat daardoor altijd voelen en zien wat er nog meer mogelijk is. Op welke levels jouw vraag zich afspeelt. Gelaagdheid is het woord dat opkomt. Ook al denk je iets nog zo goed te kennen, er is altijd een diepere laag die gezien, gevoeld en gehoord kan worden, zodra je daaraan toe bent.

Wil je een persoonlijke legging met DNA-frequenties?
Online of face 2 face?
Neem contact op met Hanneke via info@dnafrequenties.com of bel/whatsapp naar 023-2048002.

Half uur: EURO 35
Uur: EURO 50

Plaats een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

nl_NLDutch