maandlegging augustus 2021

Kaart 1: staat voor het collectief, wij met z’n allen; wat is er gaande?
COMMUNICATIE /CONTACT (foto)

Het is tijd om opnieuw verbinding te maken. Wat is belangrijk voor jou op dit moment? Waar haal je jouw informatie verdaan? Waar luister je naar? Is het je innerlijke stem, verbind je jezelf met het universum, met God of heb je andere manieren waar je jezelf door laat leiden? Waar sta je voor op iedere morgen? Deze frequentie roept je op om te onderzoeken waar je naar luistert en hoe je dat doet. De energie helpt je om jezelf te verbinden en de boodschap te ontdekken die klaarstaat voor jou en van belang is in het nu.

Kaart 2: representeert het steuntje in de rug. Wat helpt je om de energie van kaart 1 te kunnen integreren.
BEZINNING (foto)

Een manier om boodschappen te ontvangen is door jezelf terug te trekken. Bezinning wordt vaak gezien als een donkere kaart, terwijl er eigenlijk niets meer wordt bedoeld dan het nemen van pauze. Zoek de plek op in jezelf. Dat hoeft niet donker te zijn of in het donker te zijn. Je kunt het ook zien als het ontdekken van dat wat nog in de schaduw ligt. Soms helpt het om, naast meditatie of iets dergelijks, af te reizen naar een krachtplek, al dan niet letterlijk, om te voelen wat daar is. Het kan precies dat stukje triggeren dat naar de oppervlakte wil komen en gezien en gehoord wil worden.

Kaart 3: staat voor de nieuwe flow. Hetgeen we manifesteren met z’n allen. Dat wat ter beschikking staat als je kaart 1 en 2 weet te integreren en omarmen. Dan wordt kaart 3 een logisch gevolg.
MANNELIJKE ENERGIE (foto)

Mannelijke energie als foto wil in deze specifieke legging aangeven dat het soms noodzakelijk is om afstand te nemen van jezelf of van een kwestie of probleem om te voelen en kijken wat er aan de hand is. Getuige zijn in plaats van deelnemer. Dat is niet makkelijk. Deze frequentie helpt je daarbij. De energie leid je naar de plek waar je moet wezen, zonder drama, zonder intentie. Op die manier kun je beter beoordelen wat er verandering behoeft. Wat er is, wat er zal zijn en wat kan blijven. Mannelijke energie is niet streng of hard, maar helpt je om compassie te hebben en ook geeft het je moed om dingen aan te passen of voortaan anders te doen. Misschien mag je iets gedag zeggen, misschien mag je juist meer aangaan dan je nu al doet. Deze frequentie biedt een steun in de rug om te verdiepen en vervolgens stappen te zetten. Vanuit plezier onder ogen komen. Ga je ervoor? Met deze drie kaarten gaat het je zeker lukken.

++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

ACHTERGROND

Iedere maand trek ik drie kaarten. Ik stem me af op ons mensen, als collectief.

Hierboven lees je de betekenis van de drie kaarten van deze maand en hieronder leg ik uit wat het verschil is tussen het verschijnen van een foto of een hologram in een legging. Ik hoop dat je er door wordt geinspireerd, op wat voor manier dan ook.

Kaart 1 representeert het collectief in het algemeen. Wat wil de energie ons vertellen op dit moment en wat is er gaande.
Kaart 2 staat is een ondersteunende kaart. Waar kun je zelf op letten en met welke energie kun je bezig gaan wanneer je voelt dat je een steuntje in de rug nodig hebt. Welke frequentie stelt zich hiervoor ter beschikking.
Kaart 3 openbaart de nieuwe flow, datgene dat zich als logisch gevolg aandient. Dit manifesteren we met z’n allen, dus ook jij als individu neemt hier deel aan, en geeft een blik op wat komen gaat. Hoe kun je hier mee omgaan of hoe kun je dit integreren.

Het verschil tussen een foto of hologram kun je als volgt interpreteren:
De foto laat de werkelijkheid zien zoals we hem allemaal kennen. Een driedimensionale voorstelling van een plek, figuur, persoon, voorwerp. Binnen een DNA-frequenties legging geeft een foto aan dat we aan de start staan van onze begripvorming ten aanzien van de vraag die we op dat moment stellen. Met die intentie trek je een kaart.

Stel je een andere vraag of heb je een andere intentie, over een onderwerp waar je bijvoorbeeld al meer bekend mee bent, of dat je meer hebt geintegreerd in je leven of je zijn, dan is de kans groter dat je een hologram trekt. Een hologram representeert de multidimensionale werkelijkheid van de vraag, gevoel of intentie en laat zien dat je in staat bent door de problematiek of sluier heen te kijken. Je begrijpt waarom iets is zoals het is en waarom het op je pad komt. Als je nog niet zover bent, maar al een stuk op weg en er verschijnt een hologram, dan helpt een deze bij het integratieproces en bij het ‘ verder weg kijken ‘.

Voorbeeld : Soms verschijnt daar ineens op die plek waar je het niet van verwacht toch een foto. Dat kan laten zien dat je nog net niet helemaal voorbij de werkelijkheid kan kijken in dat moment, in die intentie, in die vraagstelling. Een legging laat daardoor altijd voelen en zien wat er nog meer mogelijk is. Op welke levels jouw vraag zich afspeelt. Gelaagdheid is het woord dat opkomt. Ook al denk je iets nog zo goed te kennen, er is altijd een diepere laag die gezien, gevoeld en gehoord kan worden, zodra je daaraan toe bent.

Leggingen met DNA-frequenties laten je zien en voelen waar het verschil zit. Met welke energie je kunt gaan werken om een andere state of mind of een vernieuwde staat van zijn kunt bereiken. Wanneer je in deze legging iets leest dat resoneert met jouw wezen, maar je komt er niet uit, dan kun je juist met die frequentie aan de slag gaan. De energie ondersteunt wanneer je net dat extra zetje nodig hebt, of biedt een andere invalshoekGa er mee mediteren, laad je kristallen of water er mee op. Ga er mee slapen. De mogelijkheden zijn eindeloos.

Wil je een persoonlijke legging met DNA-frequenties of heb je behoefte aan een op maak gemaakte remedie om de frequenties te laten beklijven?
Online of face 2 face, het kan allebei.
Neem contact op met Hanneke via info@dnafrequenties.com of bel/stuur een whatsapp naar 085-0027790

Plaats een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

nl_NLDutch