maandlegging april 2021

Iedere maand trek ik drie kaarten. Ik stem me af op ons mensen, als collectief.

Hieronder lees je de betekenis en leg ik verder uit wat het verschil is tussen het verschijnen van een foto of een hologram in een legging. Ik hoop dat je er door wordt geinspireerd, op wat voor manier dan ook.

Kaart 1 representeert het collectief in het algemeen. Wat wil de energie ons vertellen op dit moment en wat is er gaande.
Kaart 2 staat is een ondersteunende kaart. Waar kun je zelf op letten en met welke energie kun je bezig gaan wanneer je voelt dat je een steuntje in de rug nodig hebt. Welke frequentie stelt zich hiervoor ter beschikking.
Kaart 3 openbaart de nieuwe flow, datgene dat zich als logisch gevolg aandient. Dit manifesteren we met z’n allen, dus ook jij als individu neemt hier deel aan, en geeft een blik op wat komen gaat. Hoe kun je hier mee omgaan of hoe kun je dit integreren.

Kaart 1: staat voor het collectief, wij met z’n allen; wat is er gaande?
VROUWELIJKE ENERGIE (foto)

De kaart Vrouwelijke Energie representeert meerdere aspecten en kun je bekijken vanuit allerlei invalshoeken. Dit keer heb ik het gevoel dat ik veel van deze aspecten kort mag benoemen en niet wil gaan voor 1 visie. Deze frequentie heeft te onder andere te maken met familiebanden en patronen die daaruit voortvloeien, waarbij het belangrijk is om te kijken of het je nog dient of dat het eigenlijk een patroon/pad is van iemand anders dat je misschien automatisch hebt overgenomen. Is dit nog wat je wil? Het staat daarom ook in relatie het loskomen van familie/ouders en het volgen van je eigen pad. Durf en kan je je hieruit losmaken? Klopt het nog wel of belemmert het je vrijheid? Is de relatie wel in evenwicht? Heb je een meer vriendschappelijke band met 1 van je ouders? Is het juist daarom lastig om je los te maken omdat dit zo is? Dit zijn vragen die je jezelf kunt stellen en Vrouwelijke energie helpt je om opnieuw balans te zoeken en vinden in relaties en patronen en deze onder de loep te nemen. De energie bevordert het volgen van je intuitie en het vinden van je eigen weg. Jezelf kunnen zijn, goed voor jezelf zorgen, niet versnipperen. Al deze dingen komen samen in deze frequentie en wanneer het dat doet, raakt het natuurlijk ook je innerlijke creatieve spiraal. Je kiest tenslotte zelf hoe jouw creaties tot stand komen.

Kaart 2: representeert het steuntje in de rug. Wat helpt je om de energie van kaart 1 te kunnen integreren.
AUTHENTICITEIT (hologram)

Zoals altijd een mooie aanvulling op kaart 1 en het duwtje in de rug dat je nodig hebt om stappen te zetten. Authenticiteit. Altijd weer de frequentie die je rechtop laat staan, je laat stralen in je eigen aanwezigheid en zorgt voor een stevige basis. Een prachtige frequentie die je tevens helpt je aura te beschermen tegen energie van buitenaf. Laat je niet van de wijs brengen! Dit is van jou.

Kaart 3: staat voor de nieuwe flow. Hetgeen we manifesteren met z’n allen. Dat wat ter beschikking staat als je kaart 1 en 2 weet te integreren en omarmen. Dan wordt kaart 3 een logisch gevolg.
LOSLATEN (foto)

Wanneer je kaart 1 en 2 samenvoegt of integreert, dan kun je uitvliegen. Loslaten, in vrijheid zijn. Het definitief achterlaten van patronen en dingen of zelfs mensen die niet meer bij je passen. Mocht je niet vrij zijn van oordelen of vooroordelen richting jezelf of anderen, dan is dit de energie die je kunt gebruiken om zuiverheid en lichtheid te creeren in je leven. Luister naar de stem van je ziel en speel!

Het verschil tussen een foto of hologram kun je als volgt interpreteren:
De foto laat de werkelijkheid zien zoals we hem allemaal kennen. Een driedimensionale voorstelling van een plek, figuur, persoon, voorwerp. Binnen een DNA-frequenties legging geeft een foto aan dat we aan de start staan van onze begripvorming ten aanzien van de vraag die we op dat moment stellen. Met die intentie trek je een kaart. Stel je een andere vraag of heb je een andere intentie, over een onderwerp waar je bijvoorbeeld al meer bekend mee bent, of dat je meer hebt geintegreerd in je leven of je zijn, dan is de kans groter dat je een hologram trekt. Een hologram representeert de multidimensionale werkelijkheid van de vraag, gevoel of intentie en laat zien dat je in staat bent door de problematiek of sluier heen te kijken. Je begrijpt waarom iets is zoals het is en waarom het op je pad komt. Als je nog niet zover bent, maar al een stuk op weg en er verschijnt een hologram, dan helpt een deze bij het integratieproces en bij het ‘ verder weg kijken ‘. Voorbeeld : Soms verschijnt daar ineens op die plek waar je het niet van verwacht toch een foto. Dat kan laten zien dat je nog net niet helemaal voorbij de werkelijkheid kan kijken in dat moment, in die intentie, in die vraagstelling. Een legging laat daardoor altijd voelen en zien wat er nog meer mogelijk is. Op welke levels jouw vraag zich afspeelt. Gelaagdheid is het woord dat opkomt. Ook al denk je iets nog zo goed te kennen, er is altijd een diepere laag die gezien, gevoeld en gehoord kan worden, zodra je daaraan toe bent.

Wil je een persoonlijke legging met DNA-frequenties?
Online of face 2 face?
Neem contact op met Hanneke via info@dnafrequenties.com of bel/whatsapp naar 085-0027790.

Plaats een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

nl_NLDutch