werken met de edelstenen

Zoals je kunt zien heb ik inmiddels (tezamen met de waterkaraf) ook de ruwe varianten van de edelstenen behorende bij de frequenties gekocht. Ineens realiseerde ik me dat het wel zo leuk is om, in plaats van een legging, wat meer te vertellen over het werken met de stenen. Of juist een combinaite te maken van zowel de stenen als de kaarten uit de boxset.

Heb je de DNA frequenties edelstenenset? Leg dan alle stenen eens uit, ga er met je favoriete hand overheen en scan de stenen. Zodra je voelt dat je verbinding maakt op wat voor manier dan ook, haal je de gekozen steen eruit. Hou je ogen gesloten (ook bij het uitzoeken).

Pak je mobieltje erbij, of pen en papier, en ga eens beschrijven of inspreken wat je voelt en wat je waarneemt. Maak daarna pas combinatie van de foto met de steen, van het hologram met de steen, of combineer ze allemaal. Voel iedere keer opnieuw en probeer nog niet te lezen wat de betekenis ervan is, maar het eerst zelf te doen en te ontdekken. Daarna pak je de kaarten en het boek erbij of de uitleg op de website die we hebben geschreven behorende bij de stenen.

Mooie boodschap gekregen? Dit is een perfecte oefening om je intuitie te trainen en te leren vertrouwen op je doorgevingen, en niet op de minste plaats; jezelf.

Veel plezier!

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

en_GBEnglish