Schumann resonantie

Achtergrondinformatie over de hartslag van de Aarde en EARLY BIRD DISCOUNT

Op Facebook las ik een interessant artikel gelezen van over de invloed van Uranus en de uitwerking ervan.

Deze uitwerking is namelijk van invloed op het elektromagnetische veld van de Aarde.
De energie boost die daaruit voortvloeit is weer van invloed op de Schumann resonantie, de natuurlijke hartslag van de Aarde.
Alles wat in dit elektromagnetische veld plaats heeft is van daaruit weer van invloed op ons mensen, aangezien de manier waarop de Schumann resonantie wordt uitgezonden (d.m.v. Hertz frequenties in golfbewegingen) resoneert met de beweging van onze hersengolven.
Enorme frequentie pieken en dalen kan stress en hoge bloeddruk tot gevolg hebben.
Uitgezocht en bewezen door het Heartmath Institute in Amerika. Wat we uitzenden krijgen we terug, vice versa.
Belangrijk om te beseffen dat onze emoties en gedragingen hier onder vallen. Wat we uitzenden affecteert al dat is en leeft.

Ik schrijf erover in mijn nieuwe boek De Nieuwe Aarde frequenties: van een driedimensionaal naar een vijf driedimensionaal bewustzijnsniveau, zonder transformatieklachten. Reserveer alvast jouw exemplaar door een email te sturen naarinfo@dnafrequenties.com

Het boek is onderdeel van een tarot & orakeldeck, maar je hoeft de kaarten niet te gebruiken om je frequentie te verhogen. Het boek spreekt en resoneert voor zich.
Een prettige manier om jouw persoonlijke energie frequentie in beeld te brengen en spelenderwijs te verhogen waardoor jouw trillingsfrequentie kan synchroniseren met die van de Aarde. Daar vaart iedereen wel bij.

De set komt uit op 6 juni.

Reserveer je het boek met het tarot & orakeldeck voor morgenochtend 11 uur (23 mei 2023), dan krijg je € 6,- korting en betaal je €27,- i.p.v. € 33,=

Picture ®NASA Schumann resonance

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

en_GBEnglish