Maandlegging maart 2021

Iedere maand trek ik drie kaarten. Ik stem me af op ons mensen, als collectief.

Hieronder lees je de betekenis en leg ik verder uit wat het verschil is tussen het verschijnen van een foto of een hologram in een legging. Ik hoop dat je er door wordt geinspireerd, op wat voor manier dan ook.

Kaart 1 representeert het collectief in het algemeen. Wat wil de energie ons vertellen op dit moment en wat is er gaande.
Kaart 2 staat is een ondersteunende kaart. Waar kun je zelf op letten en met welke energie kun je bezig gaan wanneer je voelt dat je een steuntje in de rug nodig hebt. Welke frequentie stelt zich hiervoor ter beschikking.
Kaart 3 openbaart de nieuwe flow, datgene dat zich als logisch gevolg aandient. Dit manifesteren we met z’n allen, dus ook jij als individu neemt hier deel aan, en geeft een blik op wat komen gaat. Hoe kun je hier mee omgaan of hoe kun je dit integreren.

Kaart 1: staat voor het collectief, wij met z’n allen; wat is er gaande?
GEBOORTE (foto)

Creaties kun je niet afdwingen. Soms zouden we dat misschien wel willen. Even het proces versnellen, alvast een kijkje nemen in de toekomst om te ontdekken wat ons te wachten staat. Helaas werkt het meestal niet zo. Deze kaart staat op deze plek in de legging staat voor onthaasten. In februari vertelde de energie en maandlegging ons – met al haar vrouwelijke aspecten – dat we ondersteuning kregen bij het creeren van een nieuwe route. Nu het zover is mogen we rustig op de flow meebewegen totdat de tijd rijp is om jouw creatie geboren te laten worden. Geboorte, zoals we weten, kun je nou eenmaal niet afdwingen. Ga mee op de stroom, zwem er niet tegenin en gebruik deze tijd om te finetunen. Voor je het weet, is het zover.

Kaart 2: representeert het steuntje in de rug. Wat helpt je om de energie van kaart 1 te kunnen integreren.
HET AL (OMVATTENDE) (hologram)

Wat een prachtige aanvulling op de eerste kaart. Het Al geeft namelijk aan dat het er allemaal al is. Zo boven, zo beneden, zo binnen zo buiten. Wat je ook doet, of juist niet doet, het maakt niet uit. Het is er allemaal al en het zal zich openbaren wanneer je er klaar voor bent. In de tussentijd – als je niet kunt wachten – kun je deze energie gebruiken om uit te lijnen. Verbind je met het universum, verbind je met Moeder Aarde. Voel hoe je wordt gevoed. Merk hoe je wordt verschoond van energie die je niet meer dient. Het Al helpt je om je chakra’s in balans te brengen. Neem de tijd om waar te nemen. Waar wordt je blij van. Wat past er niet meer bij je. Durf te voelen waar het hem in zit en voel je gesterkt om ernaar te handelen. Vanuit rust, niet vanuit wanhoop.

Kaart 3: staat voor de nieuwe flow. Hetgeen we manifesteren met z’n allen. Dat wat ter beschikking staat als je kaart 1 en 2 weet te integreren en omarmen. Dan wordt kaart 3 een logisch gevolg.
LOSLATEN (hologram)

Dingen loslaten. Het lijkt een logisch gevolg wanneer je kaart 1 en 2 kunt integreren. Dat klopt ook wel maar het is belangrijk om ons te realiseren dat loslaten ook gaat over acceptatie en over spelen. ‘Moet’ je er echt vanaf? Of mag je het in een nieuw licht bekijken waardoor de lading een andere waarde krijgt. Als mens hebben we de neiging om overal maar ‘ vanaf te willen ‘. Soms is het goed om te beseffen dat het ook een doel dient, wanneer je ergens mee zit. Ergens mee zitten zorgt voor verdieping. Zorgt voor nadenken, realisatie en groei. Dit hologram helpt je bij het terugvinden van de waarde van datgene wat je wil loslaten. Dan kun je er ook mee gaan spelen. Acceptatie volgt vanzelf. Vanuit lichtheid. Veel plezier!

Het verschil tussen een foto of hologram kun je als volgt interpreteren:
De foto laat de werkelijkheid zien zoals we hem allemaal kennen. Een driedimensionale voorstelling van een plek, figuur, persoon, voorwerp. Binnen een DNA-frequenties legging geeft een foto aan dat we aan de start staan van onze begripvorming ten aanzien van de vraag die we op dat moment stellen. Met die intentie trek je een kaart. Stel je een andere vraag of heb je een andere intentie, over een onderwerp waar je bijvoorbeeld al meer bekend mee bent, of dat je meer hebt geintegreerd in je leven of je zijn, dan is de kans groter dat je een hologram trekt. Een hologram representeert de multidimensionale werkelijkheid van de vraag, gevoel of intentie en laat zien dat je in staat bent door de problematiek of sluier heen te kijken. Je begrijpt waarom iets is zoals het is en waarom het op je pad komt. Als je nog niet zover bent, maar al een stuk op weg en er verschijnt een hologram, dan helpt een deze bij het integratieproces en bij het ‘ verder weg kijken ‘. Voorbeeld : Soms verschijnt daar ineens op die plek waar je het niet van verwacht toch een foto. Dat kan laten zien dat je nog net niet helemaal voorbij de werkelijkheid kan kijken in dat moment, in die intentie, in die vraagstelling. Een legging laat daardoor altijd voelen en zien wat er nog meer mogelijk is. Op welke levels jouw vraag zich afspeelt. Gelaagdheid is het woord dat opkomt. Ook al denk je iets nog zo goed te kennen, er is altijd een diepere laag die gezien, gevoeld en gehoord kan worden, zodra je daaraan toe bent.

Wil je een persoonlijke legging met DNA-frequenties?
Online of face 2 face?
Neem contact op met Hanneke via info@dnafrequenties.com of bel/whatsapp naar 085-0027790.

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

en_GBEnglish