maandlegging oktober 2020

Iedere maand trek ik drie kaarten. Ik stem me af op ons, als collectief.

Hieronder lees je de betekenis en leg ik verder uit wat het verschil is tussen het verschijnen van een foto of een hologram in een legging. Ik hoop dat je er door wordt geinspireerd, op wat voor manier dan ook.

Kaart 1 representeert het collectief in het algemeen. Wat wil de energie ons vertellen op dit moment en wat is er gaande.
Kaart 2 staat is een ondersteunende kaart. Waar kun je zelf op letten en met welke energie kun je bezig gaan wanneer je voelt dat je een steuntje in de rug nodig hebt. Welke frequentie stelt zich hiervoor ter beschikking.
Kaart 3 openbaart de nieuwe flow, datgene dat zich als logisch gevolg aandient. Dit manifesteren we met z’n allen, dus ook jij als individu neemt hier deel aan, en geeft een blik op wat komen gaat. Hoe kun je hier mee omgaan of hoe kun je dit integreren.

Kaart 1: staat voor het collectief, wij met z’n allen; wat is er gaande?
LOSLATEN (foto)

Loslaten is de kaart die ik trek. Dit geeft aan dat we het gevoel hebben dat we in kringetjes ronddraaien en dat we geremd worden in ons doen en laten. Niet zo gek dat deze kaart nu naar boven komt, gezien de tijd waarin we leven. De vraag die je jezelf kunt stellen is; hoe maak ik me hieruit los? Loslaten als Nieuwe Aarde frequentie roept je op om los te komen van oordelen, veroordelingen en vooroordelen richting jezelf en anderen. Het is makkelijk om met een vinger te wijzen, maar wat doe jij om er bovenuit te stijgen? Deze energie helpt je om te luisteren naar je intuitie en innerlijke stem. Wat is het beste voor jou op dit moment? Los van wat anderen hiervan vinden. En hoe kun je dit doel bereiken? Is dit herkenbaar? Gebruik Loslaten in je meditatie of bezinningsmoment en durf onder ogen te komen dat wat je had vastgezet in de schaduw. Kun je het stuk accepteren dat je eerder niet kon zien? Dan pas kom je los, op weg naar vrijheid en nieuwe mogelijkheden.

Kaart 2: representeert het steuntje in de rug. Wat helpt je om de energie van kaart 1 te kunnen integreren?
HET COLLECTIEF (foto)

Het Collectief is ook 1 van De Nieuwe Aarde-frequenties. Als energie betekent deze kaart dat we het van elkaar moeten hebben op dit moment. We missen elkaar, elkaars aanwezigheid, elkaars nabijheid. Dat mag niet, kan niet of is niet verstandig, zo wordt gezegd. Hoe kun je dit nou eens anders aanpakken? Hoe kun je toch een gemeenschapsgevoel krijgen ipv je eenzaam of afgezonderd voelen. Deze frequentie helpt je om dit van binnenuit te kunnen ervaren. Gebruik je het collectief tijdens je meditatie of bezinningsmoment dan krijg je vanzelf ideeen om leven weer leuker te maken. Inspiratie om toch iets te doen voor jezelf en een ander waardoor je opnieuw verbinding maakt. Misschien krijg je door in contact te komen met deze frequentie wel een ander idee over de invulling van jouw bestaan op dit moment. Spar eens met iemand, online of op afstand voor de deur. Wees creatief! Wat wordt jouw nieuwe bijdrage aan het geheel?

Kaart 3: staat voor de nieuwe flow. Hetgeen we manifesteren met z’n allen. Dat wat ter beschikking staat als je kaart 1 en 2 weet te integreren en omarmen. Dan wordt kaart 3 een logisch gevolg.
INZICHT (hologram)

Dit keer wel een hologram (verderop meer over het verschil tussen een foto of hologram).
Inzicht verschijnt wanneer je klaar bent voor de volgende stap. De plotselinge flits die binnenkomt en je laat realiseren; oh…. daarom is dat zo…. De puzzelstukjes had je al, alleen de plek waarop ze moeten liggen was nog niet duidelijk, tot dit moment. Het zorgt ervoor dat je niets meer hoeft af te dwingen omdat je je realiseert dat alles, leuk of niet, uiteindelijk precies op tijd is en klopt in het geheel. Inzicht stelt je in staat een stap terug te nemen en de situatie te bekijken vanuit een helikopter view of als getuige ipv deelnemer. Deze afstand schept ruimte en biedt nieuwe inzichten en mogelijkheden. Lukt dit? Nee of nog niet helemaal? Zet een fles water op het hologram en laad op. Drink de fles rustig over de dag leeg. Of leg een edelsteen in het hart van de kaart, laad op en draag deze tijdens je meditatie of bezinningsmoment. Het inzicht komt vanzelf. Je hoeft er niet naar op zoek. Je kunt het niet afdwingen.

Het verschil tussen een foto of hologram kun je als volgt interpreteren:
De foto laat de werkelijkheid zien zoals we hem allemaal kennen. Een driedimensionale voorstelling van een plek, figuur, persoon, voorwerp. Binnen een DNA-frequenties legging geeft een foto aan dat we aan de start staan van onze begripsvorming ten aanzien van de vraag die we op dat moment stellen. Met die intentie trek je een kaart. Stel je een andere vraag of heb je een andere intentie, over een onderwerp waar je bijvoorbeeld al meer bekend mee bent, of dat je meer hebt geintegreerd in je leven of je zijn, dan is de kans groter dat je een hologram trekt. Een hologram representeert de multidimensionale werkelijkheid van de vraag, gevoel of intentie en laat zien dat je in staat bent door de problematiek of sluier heen te kijken. Je begrijpt waarom iets nu is zoals het is en waarom het op je pad komt. Als je nog niet zover bent maar al een stuk op weg, dan helpt een hologram bij dat proces. Ook laat je het voelen wat er nog meer mogelijk is. Gelaagdheid is het woord dat opkomt. Ook al denk je iets nog zo goed te kennen, er is altijd een diepere laag die gezien, gevoeld en gehoord kan worden, zodra je daaraan toe bent.

MAANDAANBIEDING

Wil je een persoonlijke legging met DNA-frequenties?
Online of face 2 face?
Neem contact op met Hanneke via info@dnafrequenties.com of bel : 023-2048002.

Half uur: EURO 35
Uur: EURO 50

2 thoughts on “maandlegging oktober 2020”

    • Fijn dat je er wat aan hebt en er nu zelf mee verder kan Sabina! En leuk dat je de moeite neemt om te reageren. Dankjewel! 🙂 Groetjes Hanneke

      Reply

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

en_GBEnglish