Egypte en sirius

Het Egyptisch nieuwjaar is begonnen, afgelopen 26 juli. Wanneer Sirius hoog aan de hemel stond was dit voor de Egyptenaren het startsein van een nieuwe periode, een planetair nieuw jaar. De Nijl trad dan (met een beetje geluk) buiten haar oevers en maakte het land weer vruchtbaar.

De verbinding met Sirius toen is er vandaag de dag nog steeds, net als de verbinding tussen de Oude Goden, priesters en priesteressen. Via tempels, piramiden en andere gedenkplaatsen kunnen we er contact mee leggen en voelen wat dit met ons doet en luisteren of zij een boodschap voor ons hebben.

De Sirianen werden gezien als mathematische wezens die ons wiskunding inzicht brachten en de mensheid meer leerden over astronomie, astrologie en architectuur. Met de start van het Aquarius Tijdperk afgelopen december, waarbij licht en donker elkaar eindelijk mogen ontmoeten en het mannelijke en vrouwelijke in balans wordt gebracht, voel ik dat de verbinding tussen Sirius en Egypte belangrijk is voor het maken van de laatste remedie. Ook Isis en de Hathors spelen hierbij een rol. Zij waren bekend om hun helende capaciteiten en meer.

Voor mij bestaat er geen twijfel: de remedies die ik heb gemaakt gaan diep en werken door tot op celniveau. Dit in combinatie met het helende aspect van dit nieuwjaar, tevens aanbeland in het Aquarius Tijdperk, maakt dat ik ontzettend nieuwsgierig ben geworden naar de laatste remedie. In november reis ik af. Tot die tijd hou ik je op de hoogte over de ontwikkelingen en doorgevingen die belangrijk zijn bij het maken en ophalen van de energie.

Hartgroet,

Hanneke

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

en_GBEnglish