edelsteen nieuws

Blij om te kunnen vermelden dat, op dit moment, Robbert Vleghert van Spiritual Garden uit Udenhout bezigis om de edelsteenset behorende bij De Nieuwe Aarde-frequenties compleet te maken. Dit betekent dat deze set, bestaand uit 13 edelstenen passend bij iedere frequentie, binnenkort verkrijgbaar is. Een foto van de stenen als geheel, maar ook apart bij iedere frequentie, zal op de website worden geplaatst zodat je kunt voelen en kijken hoe deze aanvulling energetisch voegt voor jou of voor je cliënten.
De set kun je vervolgens online aanschaffen via Spiritual Garden.

Zelf ben ik bezig om de betekenis en werking van de stenen in combinatie met de DNA energieën te verwoorden. Hoe pakt Aqua Aura (de steen op de foto bij deze post) behorende bij Authenticiteit nou precies uit wanneer je er mee aan de slag gaat. Wat is het verschil in werking van de steen precies wanneer je de foto of het hologram gebruikt. En wat gebeurt er als je alles samenvoegt?

Deze informatie komt beschikbaar als download via de DNA-frequenties website en via de website van Spiritual Garden. Een mooie aanvulling op het boek, de kaartenset en muziek CD.

Voor therapeuten die de frequenties inzetten in de praktijk gaat de werking van de stenen nog wat verder. In combinatie met de remedies zijn de resultaten verbluffend. Tel daar de werking van het hologram en/of de foto bij op en de cirkel komt rond.

Trots op het resultaat en op onze cocreatie Robbert!

Heb je interesse in de set? Laat het alvast weten en stuur een email naar info@dnafrequenties.com .

#edelstenen #spiritualgarden #denieuweaardefrequenties #dnafrequenties #aquaaura #authenticiteit #hhcenc #cocreatie #edelstenenset #leukcadeauvoordefeestdagen

2 thoughts on “edelsteen nieuws”

  1. Graag ontvang ik per email een reactie vanaf wanneer de DNA edelstenen bij Spiritual garden te verkrijgen zijn.
    Hartelijke groet, Anke Klijnveld

    Reply

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

en_GBEnglish