De dertiende remedie

Remedie 13, Overgave, heb ik geprepareerd op Peyrepertuse, een prachtig katharen bouwwerk in de Languedoc-Rouissillon. Deze frequentie is veel later opgehaald dan de andere remedies. Er zit zelfs bijna 4 jaar tussen. Vandaar dat Overgave niet is vertegenwoordigd in onze kaartenset. De frequentie presenteerde zich anders dan de rest. Wel kun je de prachtige foto en het hologram terugvinden op onze website. Alsnog beschikbaar om er alvast op deze manier verbinding mee te maken.

Het lot wil dat de remedie sinds begin vorig jaar bedorven bleek. De moedertinctuur was letterlijk beschimmeld. Ik schrok enorm. Bijzonder vond ik het ook, aangezien deze ‘nieuwer’ is dan de anderen. De overige tincturen bleken wel goed van kwaliteit gelukkig. Ik kreeg meteen in de gaten dat dit natuurlijk niet zomaar gebeurde. En dat betekende ook dat de laatste Franse flesjes nu in omloop zijn om mee te werken. Maar daarna is het klaar met de energie van deze specifieke Franse plek, althans van de heersende energie op het tijdstip waarop ik de remedie heb gemaakt. De tijd waarin we nu leven heeft aangegeven dat het anders mag en dat de energie die ik toen heb opgehaald niet meer voegt in het moment van nu.

Overgave kan daarentegen niet ontbreken in de set. Dat er 13 frequenties behoren te zijn in plaats van 12 is voor de meesten onder ons logisch, al is het alleen al vanwege velerlei verbanden en verwijzigingen naar (spirituele) overtuigingen en religies. Maar hoe nu verder? Ik heb ruim de tijd genomen om dit te laten landen om te zien en voelen wat zich aandiende in dit nieuw onstane stuk. Opnieuw een remedie maken in deze tijdspanne op dezelfde plek?

Steeds meer kreeg ik door en vooral ook aangereikt, dat de dertiende frequentie zijn oorsprong ergens anders gaat vinden, namelijk in Egypte. Nog steeds niet overtuigd, maar wel een beetje, heb ik vorig jaar deze ingeving laten sudderen. Ik dacht; waarom dan niet 14 remedies? 1 uit Frankrijk en 1 uit Egypte. Ik had dit zelfs al bij de bottelaar neergelegd als optie om eventueel meer flesjes te maken. Maar toch voelde het niet helemaal kloppend en bleef het knagen.

Ik besloot hulptroepen in te schakelen en heb een prachtige reading gehad van 2 astrologen. De namen en details ervan ga ik jullie op een later tijdstip doorgeven. Ik heb hen gevraagd het astrologische weer van november 2008 (het tijdstip waarop ik de andere 12 remedies heb gemaakt) te vergelijken met het astrologische weer – anytime this year – in zowel Frankrijk als Egypte op de specifieke plekken. Hier kwam duidelijk in naar voren dat ik echt in Egypte moet wezen en niet meer in Frankrijk. Mijn vermoeden werd dan toch bevestigd, maar ik moest er gevoelsmatig wel even doorheen en een soort van afscheid nemen van het idee zoals het eerst was. Soms is dat toch even slikken.

Het bijzondere is wel dat, toen ik me verder ging verdiepen in het geheel, Peyrepertuse nauw in verbinding blijkt te staan met Egypte. Hoe kan het ook anders.. Ha, dacht ik. Zo mooi hoe dat dan weer samenkomt! In die zin heeft het sowieso altijd al geklopt dus. In de loop van dit jaar meer over deze bijzondere toevoeging en queest. Een mooie en bijzondere opdracht waar ik alvast reikhalzend naar uit kijk.

Overgave 2.0

🙂

Warme groet,

Hanneke

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

en_GBEnglish