Ik had al een tijdje niets vernomen van Robbert en begon me eerlijk gezegd een beetje zorgen te maken. Gelukkig was er niks aan de hand, blijkt iedereen gezond en komt het – eenvoudigweg – omdat ze bij Spirtual Garden overlopen van het werk. Heel fijn om te horen dat dit bedrijf alvast genoeg te doen heeft tijdens deze lockdown, iets waar helaas niet iedereen over kan meepraten. In Udenhout zijn ze in ieder geval erg dankbaar voor het vertrouwen en de hulp die ze mensen kunnen bieden tijdens deze onzekere periode.

Dit maakt dat het uitbrengen van De Nieuwe Aarde-frequenties edelstenenset nog even op zich laat wachten. Robbert en ik hebben afgesproken dat we er alles aan doen om de set voor eind februari beschikbaar te hebben. Nog even geduld dus.

Voel jij in de tussentijd dat je wel wat extra ondersteuning kan gebruiken en zou je dit willen krijgen door middel van het werken met edelstenen of door het aangaan van een consult? Of zit je met vragen? Neem dan contact op met Spiritual Garden via hun website, of met ons, Hanneke en Wilka. Een legging met de kaarten om meer inzicht en helderheid te vinden is een optie, maar ook met behulp van een remedie kun je net even wat geruster en relaxter het leven aan. Van harte welkom in ieder geval als dit je aanspreekt!

Meer informatie over de (contact) mogelijkheden is te vinden via onze websites:

www.spiritualgarden.nl

www.dnafrequenties.com

In de tussentijd: blijf gezond en let op elkaar. Alvast een heerlijk weekend gewenst.

Plaats een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

nl_NLDutch