blauwe plekken

Vorige week heb ik een flinke smakker gemaakt. Vroeger had ik dit veel vaker, maar nu was het alweer een hele tijd geleden. Ik dacht meteen; ah.. het is dus blijkbaar weer eens teveel allemaal. Als je wat meer gewend bent om naar jezelf te kijken dan kan je dingen voor zijn, maar lang niet altijd. Dit was zeker zo’n moment. Dat de realisatie komt dat de puntjes misschien elders in het leven op de i staan, in mijn geval dat de verhuizing klaar is, de schilderijen recht hangen, maar dat het bij jezelf toch echt uit het lood loopt. Gek genoeg kan ik er ook altijd wel (wanneer de klachten niet te ernstig zijn) van genieten, omdat ik dan verplicht even niks hoef en kan. Jammer dat er dan iets aan vooraf moet gaan, maar ja, dat hoort ook een beetje bij mij. Daar heb ik me allang geleden bij neergelegd.

Toen ik Bezinning erbij pakte merkte ik dat ik makkelijk kon afdalen naar binnen en voelde dat het dit keer te maken had met de drukte van de afgelopen 7 maanden. Heb ik al genoeg kunnen stilstaan bij al dat is en wat daaruit is voortgekomen? Nee was het antwoord. Tijd om te genieten dus!

Hoe doe jij dat? Wat is jouw moment waarop je stil staat? Kun je dat dan zonder schuldgevoel? Pak Bezinning er eens bij en voel wat de foto en het hologram met je doen. Deze frequentie kan je enorm helpen om af te dalen in jezelf, zonder angst voor het onbekende.

Gelukkig worden mijn blauwe plekken al een stuk minder. Mijn teen heeft daarentegen nog even tijd nodig voordat ik weer kan hollen. 😉

#hhcenc #dnafrequenties #bezinning #burnout #spiritueel #rustnemen #verplichtrustnemen #stilstaan #genieten #hollenofstilstaan #denieuweaardefrequenties

1 gedachte over “blauwe plekken”

Plaats een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

nl_NLDutch