HOME | DNA-FREQUENTIES | HET VERHAAL | WORKSHOPS | THERAPEUTEN | WEBWINKEL | CO-CREATORS | CONTACT | MEDIA


ZUID FRANKRIJK | HET CREATIEPROCES
 
Het verhaal achter De Nieuwe Aarde frequenties

Eén van mijn dromen was het ontwerpen van een tarot deck met echte foto’s. Hoe meer ik bezig ging met mijn eigen praktijk en vorm gaf aan de manier waarop ik nu op dit moment nog steeds werk, hoe sterker dat gevoel werd. Tarot is één van mijn passies en disciplines. Een methode die ik al jaren toepas en graag deel met anderen.
Nadat ik mijn eigen praktijk was gestart in 2007, kwam er aan het einde van dat jaar informatie mijn kant op die mijn leven voorgoed zou veranderen. Tijdens een sessie bij een medium werd mij verteld dat via mij informatie gechanneld zou worden waarmee ik de mensheid zou gaan helpen tijdens de overgang naar het jaar 2012 en daarna. De overgang naar het Aquarius Tijdperk ofwel het Gouden Tijdperk. Ik dacht nog, waarom ik? Ben ik daar nou echt wel de geschikte persoon voor of word ik daar nou echt goed genoeg voor bevonden? Toen ik eenmaal had besloten om door te zetten ging alles in een stroomversnelling.

In eerste instantie moest ik meteen denken aan informatie die mij zou helpen om mijn droom te verwezenlijken. Een tarot deck met echte foto’s. Naarmate ik de informatie steeds duidelijker voor ogen kreeg kwam ik er achter dat alleen tarotkaarten lang niet voldoende was om de Alomvattendheid van dit project te kunnen laten zien. De tijd verstreek en inmiddels werd het werken met (bloesem)remedies ook een passie van mij. In mijn praktijk gaat bijna niemand de deur uit zonder een op maat gemaakt flesje remedies die past bij het ontwikkeling -en genezingsproces van de cliënt. Een prettige manier om de behandeling die de cliënt ondergaat in mijn praktijk te verlengen en het Bewustwordingsproces te bevorderen.

Ondertussen is het maart 2008 en ik ben er achter dat behalve foto’s, ook energie remedies onderdeel mogen zijn van dit project. Nog een passie die werkelijkheid wordt. Maar hoe pak je dat aan? Aangezien alles zo precies en nauwgezet werd (en wordt) aangestuurd in dit geheel besloot ik te wachten op meer informatie. Wanneer de tijd rijp is, dient zich dat altijd vanzelf aan.
Allereerst werd de fotograaf op mijn pad gestuurd. Daniel Massain leerde ik kennen tijdens een toneelrepetitie, alwaar hij foto’s maakte voor het promotiemateriaal van het desbetreffende toneelstuk. Ik vertelde hem over dit initiatief en hij was meteen enthousiast. Tijdens zijn reizen over de wereld fotografeert hij graag en veel. Hij kan als geen ander de Ziel vastleggen van zowel een plek als een persoon.
Toen ging het snel. Afspraak was om in september/oktober van dat jaar samen naar Zuid-Frankrijk te vertrekken en aldaar samen te zien en te voelen welke plekken naar voren zouden komen naar aanleiding van het materiaal dat ik reeds gechanneld had gekregen.
Na een prachtige en geslaagde reis werd mij thuis al gauw duidelijk dat ik binnen afzienbare tijd terug moest om de remedies daadwerkelijk te maken. In november van datzelfde jaar ben ik per auto teruggereisd naar het land van de Katharen alwaar ik op exact dezelfde plekken met hulp van het Universum deze verfijnde trillingen mocht vastleggen.

Ook hierna werd helder dat dit project nog lang niet volledig was. Ik kreeg visioenen van hologrammen die me deden denken aan graancirkels. Energiestempels als het ware. Nog geen 3 weken later komt healer, coach en kunstenares Wilka Zelders op mijn pad. Zij mag in deze wereld kijken en kan als geen ander energie blauwdrukken vastleggen. Na het delen van bovenstaand verhaal werd ze enthousiast en de uitbreiding van dit Collectief een feit. Ze wilde graag delen in en werken aan deze DNA-frequenties.
Het jaar 2009 bestond in eerste instantie aan het verder uitwerken van dit project. Een rustpauze na al deze indrukken was broodnodig. Wilka en ik zijn uiteindelijk in oktober/november van datzelfde jaar vertrokken naar Zuid Frankrijk alwaar ik ook samen met haar de desbetreffende plekken heb bezocht.

Met een prachtige rugzak aan informatie en trillingen konden we verder aan de slag!

In mei en juni van 2010 hebben Wilka en ondergetekende de mooie resultaten van dit project gepresenteerd tijdens een introductie workshop op het Healing Garden Festival eind mei en het Eigentijds festival, half juni. Wilka heeft tijdens het Eigentijds Festival al wat van deze kunstwerken kunnen exposeren en zowel de workshop als de hologrammen werden met veel enthousiasme ontvangen. Door therapeuten en door mensen die met spiritualiteit bezig zijn en voelen dat zij een extra steun kunnen gebruiken in deze bijzondere maar hectische tijdspanne. Tijdens het Healing Garden festival hebben Michiel Strategier en Daniel Schotsborg de frequenties zelfs intuïtief ten gehore gebracht middels piano’s die waren afgestemd op de Kristal trilling. De trilling waar onze natuur (ook wij mensen) op is afgestemd. De stem die wordt herkend door onze Ziel en ons openstelt om dit te kunnen ontvangen. Je vind deze fimpjes onder het de link Media op deze website. Het project is inmiddels in een vergevorderd stadium en we hebben nog veel vaker deze bijzondere frequenties mogen presenteren.

Deze website geeft je alvast een blik op de frequenties, de werking en de betekenis ervan. Wil je op de hoogte gehouden worden van de vorderingen en toekomstige workshops, geef je dan op voor de nieuwsbrief en vergeet niet om een kijkje te nemen in onze webwinkel.

Durf te dromen en te ondernemen. Je weet nooit waar het toe leidt. Luister naar je intuïtie, wees Licht en durf te Zijn.

Carpe Diem!
Hanneke Hoppenbrouwer
 
© 2010-2016 DNA-Frequenties | Hologrammen © shadeshifter.nl | Fotografie © danielmaissan.nl | © Webdesign BlauweNacht.nl | Webdesign nederlink.nl