HOME | DNA-FREQUENTIES | HET VERHAAL | WORKSHOPS | THERAPEUTEN | WEBWINKEL | CO-CREATORS | CONTACT | MEDIA


ZUID FRANKRIJK | HET CREATIEPROCES | TERUG
 
Het creatieproces

Wilka en Hanneke hebben natuurlijk allebei hun eigen verhaal en creatieproces beleefd tijdens het ophalen van de DNA-frequenties. De complete verhalen en achtergronden kun je gaan lezen in het boek behorende bij de kaartenset en muziek CD die in mei 2012 in de winkels verschijnt.

Voor nu alvast een tipje van de sluier van het verhaal van Hanneke en haar belevenissen tijdens het maken van de energie-remedies.

De condities waaronder de energie-remedies zijn gemaakt waren bijzonder. Hiermee doel ik op de planeet en sterrenstanden die van invloed waren tijdens die creatieperiode, namelijk van 15 tot en met 24 november 2008. Deze periode had ik via dromen doorgekregen en daarna bij een astrologe geverifieerd, zodat ik wist waar ik rekening mee mocht houden. Zij kwam met het volgende verhaal:

Jupiter, de planeet van onder andere de bevordering van visie op spiritueel vlak, was krachtig aanwezig en stond precies op de ascendant (de plek waar alles opnieuw begint). De Maan maakte een driehoek in de watertekens waardoor emotie en gevoelskwesties aan de oppervlakte komen. Van daaruit werd de mystieke rechthoek gevormd die niet vaak voorkomt. Dat gebeurde om precies te zijn op 17 november om 12.00 uur. De opposities werden gevormd door Uranus in Vissen (patronen verbreken op spiritueel vlak) en Saturnus in Maagd (zaken vormgeven in het kader van genezing). Normaal gesproken twee lastig verenigbare planeten. En dan natuurlijk de Maan en Jupiter, al eerder genoemd. Door deze rechthoek werden sextilen en driehoeken met elkaar verbonden die gaan over het opheffen van deze tegenstellingen. Hierdoor ontstond een Jod (vingerwijzing van God) richting de Maan. Het gevoel mag opnieuw onder de loep genomen worden en waar nodig geherevalueerd worden op het gebied van spirituele geneeswijzen.

Precies die planeetstanden die nodig zijn om iets te creëren dat niet nog bestaat, maar wel nodig is voor de toekomst dacht ik op dat moment..

Vanaf 27 november 2008 liep Pluto in Steenbok, eerder nog retrograde in Boogschutter. De planeet van de transformatie die visie verschaft. Visie op mogelijkheden tot spirituele groei en zodoende een andere manier van transformeren aan licht brengt. Steenbok zorgt voor het daadwerkelijk vormgeven en naar buiten brengen. Ook stonden vanaf deze datum Mercurius (communicatie), Zon (het ego) en Mars (daadkracht) conjunct in Boogschutter. Letterlijk: hoe ga ik mijn visie naar buiten brengen? En dat was vanaf dat moment een feit.

Op 17 november 2008 zat ik exact om 12.00 uur (de tijd waarop het mystieke vierkant zich vormde) in het beroemde kerkje van Rennes le Chateau. Tijdens mijn meditatie kreeg ik de data en tijdstippen door voor het maken van de remedies. Ik moest exact op de afgesproken tijd op de plek zijn waar de foto’s waren gemaakt en daar zou ik verdere instructies krijgen. Mijn week was gevuld!

Ook kreeg ik door dat ik louter en alleen bronwater en brandy nodig had om de remedies te preparen. Bronwater, omdat water energie en dus trilling overneemt en brandy om het goed te houden. Want dat ging ik tenslotte prepareren, c.q. opvangen; trillingen, danwel energiefrequenties.

Het maken van de frequenties waren een belevenis. Zowel via mijn handen, als rechtstreeks vanuit het Universum, werden de flessen “moedertinctuur” ingestraald. De plaatsen waar de frequenties zijn gemaakt zijn krachtplekken en ook die energie werd tegelijkertijd opgenomen in de betreffende remedie. Ik heb plat water zien bruisen en lichtstralen zien dansen. Frequenties zijn ook hoorbaar. Daar kwam ik achter tijdens de preparatie. Zodra ik ging beginnen werd de toon behorende bij de frequentie hoorbaar en wanneer de toon verdween was het proces afgerond.

Het was een indrukwekkende tijd en ik voel me gezegend dit te hebben mogen meemaken.
 
© 2010-2016 DNA-Frequenties | Hologrammen © shadeshifter.nl | Fotografie © danielmaissan.nl | © Webdesign BlauweNacht.nl | Webdesign nederlink.nl