HOME | DNA-FREQUENTIES | HET VERHAAL | WORKSHOPS | THERAPEUTEN | WEBWINKEL | CO-CREATORS | CONTACT | MEDIA
 
Dit DNA Frequentie Collectief is een komen en gaan van mensen. Als je kijkt naar het hologram Collectief en de betekenis leest bij de remedies, hologrammen en foto’s begrijp je hoe het werkt.

Hanneke Hoppenbrouwer (25-06-1973)

Hanneke heeft na een carrière als management assistent en docente, sinds september 2007 een praktijk voor Healing en Advies in zowel Vijfhuizen als Monster. Ze geeft consulten waarbij ze gebruik maakt van disciplines als aura-chakra healing, magnetiseren, tarot, remedies, coaching en het mediumschap om haar cliënten te helpen en te begeleiden met datgene zij nodig hebben in hun leven. Ze geeft workshops en opleidingen in tarot, intuïtieve ontwikkeling, healing, meditatie en verdieping van het bewustzijn. Instrumenten als het Transformatiespel en het zelf ontwikkelde kernkwaliteiten spel kunnen worden ingezet op diverse vlakken om inzicht te krijgen in levensvragen. Ook bedrijven maken hier tijdens teambuilding sessies veelvuldig gebruik van. Regelmatig organiseert zij spirituele rondreizen door Egypte en geeft zij workshops als het leren werken met de Tarot en DNA-Frequenties in Zuid – Frankrijk, Languedoc – Rousillon, Land van de Katharen.

Wilka Zelders

Wilka werkt sinds 1997 als energetisch therapeut en transformatiecaoch in haar eigen praktijk in Haarlem. Met behulp van een breed scala aan coachings- en healingtechnieken begeleidt zij mensen om hun zelfhelend vermogen te activeren en authentiek - vanuit de eigen kernkracht - te gaan leven. Ook is zij in staat de scheppingsenergie die achter de tastbare werkelijkheid aanwezig is binnen ons waarnemingsveld te brengen, o.a. door middel van haar schilderijen van energiehologrammen.
De kunstwerken die Wilka maakt, zijn uitbeeldingen van holografische, harmonische, coherente energievelden. Deze energiehologrammen brengen je in contact met de zuivere energieën die de blauwdruk vormen voor de tastbare werkelijkheid. Wanneer je je hiervoor open stelt, ga je als kijker meeresoneren, waardoor je de energie binnen in jezelf zult kunnen voelen. De informatie die je op deze manier ontvangt is tegelijkertijd universeel en persoonlijk en kan daarmee een krachtige impuls geven aan je eigen ontwikkelingsweg. De energie-uitstraling van de kunstwerken heeft een helende en inspirerende invloed zowel op jezelf als op de omgeving waar het kunstwerk hangt.
Wilka werkt ook veel in opdracht. In 2007 verscheen bij uitgeverij Ankh-Hermes haar boek “Hologrammen van Liefde en Kracht”, met 30 persoonlijke energie-blauwdrukken en bijbehorende boodschappen. Daarnaast publiceert Wilka regelmatig in diverse bladen en is zij, samen met de Canadese Jhadten Jewall initiator van het Whizzard Project, waarin wij allen worden gestimuleerd de frequentie van ons denken en voelen te harmoniseren met het pure scheppingslicht en weer te gaan samenwerken met de wereld van Deva's, elementalen en natuurwezens.
Websites: www.shadeshifter.nl, www.whizzardproject.com en www.wilkazelders.nl

Daniel Maissan (10-04-1976)

Daniel houdt van communiceren, in de klassieke vorm én met de camera. Dat zit in hem. Een belangrijke basis daarvoor is gelegd werkend in de horeca. Telkens als er genoeg geld was verdiend dan vertrok Daniel weer naar het verre oosten, Afrika of Australie. Tijdens deze reizen is ook zijn grote liefde voor de fotografie ontstaan.
Toen Maissan over schakelde naar digitale fotografie ging alles eigenlijk rollen. terwijl hij nog in het cafe werkte, ging hij in de leer bij een andere fotograaf en leerde alles over de techniek. Daarnaast ging hij exposeren en werken in opdracht.

Mensen hebben hem altijd gefascineerd. Door ze te fotograferen is hij de mens steeds beter gaan bekijken en begrijpen. Tijdens zijn reizen is dit de reden waarom hij over het algemeen sfeervol, hoopvol en positief fotografeert. Alles is aanwezig, als je maar goed kijkt!

David Bailey (01-02-1955)

David groeide op in een familie van gerespecteerde healers in the U.K. Van kinds af aan heeft hij geleerd om helende energie, helderziendheid en alle andere gerelateerde disciplines te begrijpen en ervaren als de gewoonste zaak van de wereld. Tijdens zijn tienerjaren beoefende hij de piano klassiekers maar kwam er al snel achter dat zijn handen graag zelf wilde spelen, op intuitie en gevoel. Nieuwe muziek stroomde als vanzelf vanuit zijn vingertoppen en raakte de toetsen. Hij realiseerde zich meteen dat er meer dan muziek alleen is en dat de noten die hij speelde een bepaalde energie met zich meedroegen. Deze energie kwam vaak naar voren en zelfs zijn tijdens concert tours stroomde dit door bekende melodieen die hij speelde heen. Ondertussen is David, die nu woont en werkt in Rennes le Chateau – Zuid-Frankrijk, uitgegroeit tot een begenadigd concert pianist. Hij heeft gespeeld voor onder andere de Engelse Koninklijke familie en artiesten als Paul McCartney en Maynard Furgeson. Zij recente activiteiten op muziekgebied zijn samen met Johan Boswinkel. Johan werkt met lichttherapie middels de Chiren en David realiseerde zich dat zijn muziek kan samensmelten met deze bijzondere therapie. Samen helpen en ondersteunen zij mensen wereldwijd in hun pad naar heling.
Natuurlijk wil ik alle hulp niet onopgemerkt voorbij laten gaan en een ieder die heeft bijgedragen aan de tot stand koming van dit project een plek geven op deze site, naast het speciale plekje in mijn hart!

Naast de co-creators van de hologrammen en foto’s Wilka en Daniel, wil de ik volgende mensen hartelijk danken voor alle liefde, steun, gastvrijheid en hulp die ik heb mogen ontvangen en nog steeds ontvang tijdens het maken van De Nieuwe Aarde Frequenties.

Femke Rameijer
www.dgbyfemke.com

Domaine les Labadous (Domaine des Amis, La Source)
Joke Westerveld en Jaap Rameijer
www.domaineleslabadous.com
www.jaap-adventures.com

Antal Hendrix-van Spronsen
www.toverkolmedia.nl

Jouri Blom, Nederlink Webdesign
www.nederlink.nl

Uitgeverij Akasha; Carmijn, Mariet, Harry
www.uitgeverijakasha.nl

Yvonne Lips, Astrologe
www.meresankh.nl

Clemens Hoppenbrouwer
Herman Harms
Ptah van der Wal
Rik Cruys
 
© 2010-2016 DNA-Frequenties | Hologrammen © shadeshifter.nl | Fotografie © danielmaissan.nl | © Webdesign BlauweNacht.nl | Webdesign nederlink.nl